Icon behavior & background pixmaps.

P.J. Bolle (brutal.truth@home.com)
Sun, 1 Nov 1998 04:35:00 -0700 (MST)



	I seem to have found a knack for finding new stumbling blocks
as of late...

	My first difficulty I posted a while back, but got no response
on it, so I'm giving it a second try. I have an IconBox defined, yet
when I iconify anything, it appears iconified in the location of its'
original window's upper-right corner. What did I miss?

	Secondly, I have created the 'backgrounds' directory in my
~/G/L/A/ path, and updated my start menu. All the xpm pics are present
in the menu now, but no matter which I select, I end up with the
Wharf's background, tiled all across the desktop. I even removed the
dir, so that the menu defaulted back to
/usr/local/share/afterstep/backgrounds/, but even these produced the
same effect. Could someone please point out my oversights?

	Lastly, my thanks to Ethan Fischer for the 'ascp' assistance.
Only difficulties I have now are that I can only alter existing Wharf
entries (can't add any), and the 'autoexec' portion does nothing
("Action" and "ID" are both listed, but the actual functions are not;
nor can I change these). Also, I'm not sure if this is a known bug or
not, but the Pixmap Browser keeps coming up empty as well.

					TIA,
					Paul.

-----------
|             Paul J. Bolle     (ICQ#7268962)              |
                                                 -----------
-----------
| Linux. Real power for those neither "micro" nor "soft".  |
                                                 -----------






--
   WWW:   http://www.afterstep.org/
   FTP:   ftp://ftp.afterstep.org/
   MAIL:  http://www.caldera.com/linuxcenter/forums/afterstep.html