Re: Afterstep 1.6.6 problems

Stimpy (chung@starnetinc.com)
Mon, 25 Jan 1999 10:01:05 -0600


You might try the libjpeg libs.  Had this problem when trying to upgrade to
1.6.6 from redhat 5.1.  I beleive one of the docs or faqs tells you which
version you need.  I found out when trying to install the rpm version.

Anders Henriksson wrote:

> Hej all.
>
> After running as1.5 something for a while I finally decided to upgrade to
> 1.6.6.
> The problem is that it fails to start. I have afterstep started from my
> .xinitrc but when running startx my screen blins once and throws me back to
> the prompt with the following message.
>
> afterstep: error in loading shared libraries
> : undefined symbol: __register_frame_info
>
> Ok. so some problem with a shared library. The only question is which one?
>
> I initially suspected libpng since the configure script fails to detect that
> libraray even if it is available. But disabling png support in the configure
> options does not change the problem.
>
> Any ideas?
>
> /Anders
> --
> Anders Henriksson               tel: +46 13 288983
> TOSCA, IDA                      fax: +46 13 282606
> Linkoping University
> S-581 83 Linkoping              E-Mail: andhe@ida.liu.se
> Sweden                          WWW:    http://www.ida.liu.se/~andhe/
>
> --
>    WWW:   http://www.afterstep.org/
>    FTP:   ftp://ftp.afterstep.org/
>    MAIL:  http://www.caldera.com/linuxcenter/forums/afterstep.html


--
   WWW:   http://www.afterstep.org/
   FTP:   ftp://ftp.afterstep.org/
   MAIL:  http://www.caldera.com/linuxcenter/forums/afterstep.html