Re: Missing sounds?

Tyrin Price (tyrin@oakharbor.net)
Tue, 23 Mar 1999 22:29:01 -0800


On Tue, Mar 23, 1999 at 07:34:42PM -0800, Tyrin Price sent

Aha... just found the /usr/local/share/afterstep/audio file and it
reads...

#------------------------------------------------------------------------
# Audio
#
*AudioPath                      /usr/local/share/afterstep/desktop/sounds
#
# For debugging with my soundless notebook 
#*AudioPlayCmd                  /usr/X11R6/bin/xmessage
*AudioPlayCmd                   /usr/bin/showaudio
*AudioDelay                     1
*Audio  startup                 meepmeep.au
*Audio  shutdown                clink.au
*Audio  add_window              bong.au
*Audio  raise_window            drip.au
*Audio  lower_window            drip.au
*Audio  focus_change            drip.au
*Audio  destroy_window          crash.au
*Audio  iconify                 meepmeep.au
*Audio  deiconify               ploop.au
*Audio  toggle_paging           fwop.au
*Audio  new_page                beaming.au
*Audio  new_desk                beam_trek.au
*Audio  configure_window        huh.au
*Audio  window_name             bong.au
*Audio  icon_name               beep.au
*Audio  res_class               bong.au
*Audio  res_name                beep.au
*Audio  end_windowlist          twang.au

I am missing ploop, fwop, beaming, beam_trek, huh, beep and twang.
These files are referenced from the default audio file from the
AfterStep-1.6.10-1.i386.rpm installation.  It's no big deal that they
are missing I can just change the events for the sounds I *do*
have... I was just hoping someone could point me to the files it
expects.


Regards,

-=[Ty]=-  dTinkrer

--
   WWW:   http://www.afterstep.org/
   FTP:   ftp://ftp.afterstep.org/
   MAIL:  http://www.caldera.com/linuxcenter/forums/afterstep.html