Re: button problems

Mitchell Ullman (jmu1@frontiernet.net)
Tue, 20 Apr 1999 16:11:32 -0400


Well, that is what I thought, but I have found that my other users, ie
root, can still use the buttons.

Andrew Sullivan wrote:
> 
> This sounds like your mouse is set up incorrectly.  You likely used the
> wrong protocol for your mouse.
> 
> An easy way to check whether that is indeed the problem is to try the same
> mouse with a different window manager.
> 
> ----
> Andrew Sullivan | asullivan@sprint.ca (better)| ajsulliv@mcmaster.ca (worse)
>                                    *  *  *
>   Go to http://www.afterstep.org/help.html to find the AfterStep FAQ file
> 
> On Sun, 18 Apr 1999, Mitchell Ullman wrote:
> 
> > Greetings,
> >  I recently ran into an intermittent problem:  The buttons at the top of
> > all the windows have decided to stop working.  The kill button still
> > works, but the options, max/min, shade/sticky buttons have stopped
> > working.  I have put a new mouse in, a Logitech first mouse+ with scroll
> > button.  I changed everthing in the configs/setup, and no luck.  Any
> > help?
> > TIA,
> > jmu
> >
> > --
> >    WWW:   http://www.afterstep.org/
> >    FTP:   ftp://ftp.afterstep.org/
> >    MAIL:  http://www.caldera.com/linuxcenter/forums/afterstep.html
> >
> >
> 
> --
>    WWW:   http://www.afterstep.org/
>    FTP:   ftp://ftp.afterstep.org/
>    MAIL:  http://www.caldera.com/linuxcenter/forums/afterstep.html

--
   WWW:   http://www.afterstep.org/
   FTP:   ftp://ftp.afterstep.org/
   MAIL:  http://www.caldera.com/linuxcenter/forums/afterstep.html