Problems; BackPixmap, DecorateFrames and WinList

T. Tilton (tilton@servercom.com)
Thu, 25 Nov 1999 01:43:04 -0600



I am running AfterStep1.7.142pl5 and have installed a new theme
(SteelOrange) from as.themes.org.  Numerous problems arrived as a 
result of this.

First, the MyStyle; "focused_window_style", "unfocused_window_style"
and "sticky_window_style" all used "BackPixmap 130 pixmapname.xpm".
This resulted with the titlebar not having any of the pixmapname.xpm
used (or so it seemed.)  The titlebar was a color mix of one pixel
dots.  By changing to "BackPixmap 128 pixmapname.xpm" I got the 
correct look using the declared pixmapname.xpm's.

Second, DecorateFrames [0/1] gives the following error in
~/.xsession-errors;

"Detected colordepth : 24. Loading configuration
.AfterStep(non-configurable/0_look.24bpp:105):error in config: in
[DecorateFrames 0]...... Done."

I doesn't matter if DF is set to 0 or 1 the error still occurs.  I get 
a silhouette around the window boarders for the frame but not the 
specified XPM image.

Third;  I am seeing this error in ~/.xsession-errors;

"WinList: internal error, error code 3, request code 2, minor code 0."

I am not sure if this is a result of the new theme or not.  The 
winlist is working on my desktop so the error doesn't seem to bother
anything.

Has anyone else noticed these problems and is there a fix/work-around?
Or have I got something wrong someplace maybe?


Thanks for any help,

Tracy Tilton

--
   WWW:   http://www.afterstep.org/
   FTP:   ftp://ftp.afterstep.org/
   MAIL:  http://www.calderasystems.com/linuxcenter/forums/afterstep.html