Re: themes not working

Doug Alcorn (doug@lathi.net)
28 Mar 2001 18:21:51 -0500


--=-=-=

quintaq@yahoo.co.uk writes:

> I have a theory that the problem is with the interaction between
> XFree86 4.0.2 and installastheme.pl.  Has the way in which XFree86
> 4.0.2 records / reports depth been altered from previous versions?s

Yes, appearantly xdpyinfo has changed its output.  I'm not up on the
process for submitting patches, so I'm just going to attach it here.
It's in 'diff -N -u' format.


--=-=-=
Content-Type: application/octet-stream
Content-Disposition: attachment;
  filename=lathi-xfree4.installtheme.patch.gz
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Description: Patch to AS 1.8.4 to fix isntalltheme.pl for XFree86 4x
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--=-=-=


-- 
 (__) Doug Alcorn (mailto:doug@lathi.net http://www.lathi.net)
 oo / PGP 02B3 1E26 BCF2 9AAF 93F1  61D7 450C B264 3E63 D543
 |_/  If you're a capitalist and you have the best goods and they're
      free, you don't have to proselytize, you just have to wait. 

--=-=-=--

_______________________________________________
The AfterStep Window Manager for X User's Mailing List
http://mail.afterstep.org/mailman/listinfo/as-users