WharfBorder drawing update, a simple little visual bug ?

M.-A. DARCHE (ma.darche@free.fr)
Sat, 7 Apr 2001 18:25:15 +0200


Hello (again) steppers,

Still running a home compiled AfterStep v. 1.8.8 on a Debian GNU/Linux.
I think I noticed a *little visual bug in the Wharf border*.
It seems to be in the 2 last versions of AfterStep too.


I want border for my wharf, so I have WharfNoBorder commented.
In my ~/GNUstep/Library/AfterStep/wharf I've got:
#------------------------------------------------------
#*WharfNoBorder
#------------------------------------------------------

and I use no BackPixmap in my look file, just
this in my ~/GNUstep/Library/AfterStep/looks/look.2mad:
#----------Wharf MyStyles---------#
MyStyle "*WharfTile"
  BackColor       grey50
  BackGradient 3 #707070 #aa9999
  MaxColors       128
~MyStyle
#----------Wharf MyStyles---------#
 

Thus should give me border for my wharf anytime, BUT 
the borders are not drawn after AfterStep started,
they are only drawn if I interact with the wharf (using Folders for
example) and they disappear on some places if a window overs over the
wharf.


Has anyone spotted this too, or is something wrong in my configuration ?

Cheers,

-- 
Marc-Aurčle DARCHE  <http://ma.darche.free.fr>
AFUL <http://www.aful.org>
Association Francophone des Utilisateurs de Linux/Logiciels Libres
French speaking Linux and Free Software Users' Association
_______________________________________________
The AfterStep Window Manager for X User's Mailing List
http://mail.afterstep.org/mailman/listinfo/as-users