Re: Afterstep logs me out consistently.

Leonard Nutley (leonutley@snowcrest.net)
Thu, 18 Jul 2002 13:03:43 -0700


I don't think that I can help, but providing the name of the application
that gives you problems would be useful.

cheers

L

On Thu, 18 Jul 2002 10:23:48 +0530 (IST)
"Prapanna Tiwari" <prapanna@ti.com> wrote:

> I am in another trouble now. It's only been few days I switched to
> afterstep. I work on solaris -sun OS. Whenever I run a particular
> application with gui (happens with only one application) it logs me
> out. It consistenly logged me out thrice yesterday. I gave up after
> that. It looks like an xserver connection problem. Has anybody else
> faced such a problem. Could you point out to the solution. I would
> really appreciate any help here.
> 
> regards,
> prapanna.
> 
> 
> 
> -- 
> --------------------------------------------------------------
> Prapanna Tiwari                       ph: +91 80 5099707 (O)
> ASIC (RELIABILITY) 		          +91 80 5261098 (R)	
> Texas Instruments (India) Ltd.
> WindTunnel Road,
> Murugeshpalya,
> Bangalore-560017
> 
> "The biggest proof of extra-terrestrial INTELLIGENCE is that 
>  they haven't tried to contact humans"
> --------------------------------------------------------------
> _______________________________________________
> The AfterStep Window Manager for X User's Mailing List
> http://mail.afterstep.org/mailman/listinfo/as-users
> 


-- 
Leonard Nutley
leonutley@snowcrest.net
530 893-3148
_______________________________________________
The AfterStep Window Manager for X User's Mailing List
http://mail.afterstep.org/mailman/listinfo/as-users