AfterStep2 not starting xemacs or gv

Sean Dague (sean@dague.net)
Mon, 22 Sep 2003 14:05:09 -0400



--OwLcNYc0lM97+oe1
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Ok,

This is really odd.  I was trying to use both gv and xemacs today from AS2
(pulled the CVS this morning and built it).  Neither will launch in AS2.=20
I ran the command, and they hung at the prompt.  emacs launches fine, as did
acroread (after running ps2pdf).  I went back to AS1.8 and they worked fine.

There was nothing related to either app in .xession-errors, so I'm not sure
how to debug this issue.  Any thoughts would be appreciated.

	-Sean

--=20
__________________________________________________________________

Sean Dague                                       Mid-Hudson Valley
sean at dague dot net                            Linux Users Group
http://dague.net                                 http://mhvlug.org

There is no silver bullet.  Plus, werewolves make better neighbors
than zombies, and they tend to keep the vampire population down.
__________________________________________________________________

--OwLcNYc0lM97+oe1
Content-Type: application/pgp-signature
Content-Disposition: inline

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.2.2 (GNU/Linux)

iD8DBQE/bznVSamXem9TdyYRAvBIAJ9vM/tUXBle5PFLIfy/HE0IrtbAVACgjW4K
UXdcTpAAeTcZynWXOxbFV74=
=lO/M
-----END PGP SIGNATURE-----

--OwLcNYc0lM97+oe1--
_______________________________________________
The AfterStep Window Manager for X User's Mailing List
http://mail.afterstep.org/mailman/listinfo/as-users