[As-users] bug: aterm doesn't show a cursor when using proportional

=?ISO-8859-1?Q?S=E9rgio_Martins?= (iamsergio@gmail.com)
Fri, 23 Jun 2006 01:11:42 +0100


--===============1190630323==
Content-Type: multipart/alternative; 
	boundary="----=_Part_11713_16200339.1151021502375"

------=_Part_11713_16200339.1151021502375
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Disposition: inline

Hello,

aterm doesn't show a cursor prompt when i'm using a proportional font
(xterm and eterm both show properly).

monospaced fonts are fine.

To reproduce this bug run:

    xlsfonts  | grep "\-p\-"

, choose a font and use it :)



S=E9rgio.

------=_Part_11713_16200339.1151021502375
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Disposition: inline

Hello,<br><br>aterm doesn't show a cursor prompt when i'm using a proportio=
nal font<br>(xterm and eterm both show properly).<br><br>monospaced fonts a=
re fine.<br><br>To reproduce this bug run:<br><br>    xlsfon=
ts  | grep "\-p\-"
<br><br>, choose a font and use it :)<br><br><br><br>S=E9rgio.

------=_Part_11713_16200339.1151021502375--

--===============1190630323==
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Disposition: inline

_______________________________________________
As-users mailing list
As-users@afterstep.org
http://mail.afterstep.org/mailman/listinfo/as-users

--===============1190630323==--